Nieuwe mogelijkheden logeren bij Mise en scene hulpverlening vanaf het nieuwe jaar!

Momenteel biedt Mise en scene hulpverlening 2 woontrain- logeer weekenden per maand aan op onze eigen locatie in Scheveningen.
Vanaf Januari gaan we een pilot draaien met, per maand, 1 woontrain- logeerweekend in het dubbele bovenhuis in Scheveningen en 1 logeerweekend in een vakantie huisje in de omgeving van Den Haag. Dit omdat we merken dat er ook jongeren zijn die, om verschillende redenen, niet deel kunnen nemen aan de woontrain- logeer weekenden, maar wel graag met Mise en scene hulpverlening zouden willen logeren. Hierdoor willen we het eerste half jaar van 2023 gaan bekijken, of dit voor ons haalbaar is.
Je kan je gezellig elke maand voor een of beide weekenden opgeven, maar je mag ook incidenteel komen logeren. Wel heb ik minimaal 5 deelnemers nodig om het logeerweekend in een vakantie huisje door te kunnen laten gaan. Voor de woontrain- logeer weekenden geldt een minimale deelname van 3 jongeren (bij 2 aanmeldingen bekijk ik de mogelijkheden), waarbij de voorkeur uitgaat naar groepjes van 4 of 5 deelnemers.
Ook binnen de logeer weekenden op een vakantiepark, is het mogelijk aan individuele of groeps- doelen te werken. Zo helpen jongeren ook met tafeldekken/ tafel afruimen, de vaatwasser in en uit ruimen en een keer een schoonmaak taak. Wel ligt in deze weekenden de nadruk nog meer op gezellig samenzijn met groepsgenoten.
De planning van de logeer mogelijkheden binnen Mise en scene hulpverlening voor het eerste half jaar van 2023 (inclusief de vakantie- midweken), is als volgt:

Januari
– 6 t/m 8 januari: woontrain- logeerweekend Scheveningen
– 20 t/m 22 januari: vakantiepark Kijkduin
Februari
– 3 t/m 5 februari: woontrain- logeerweekend Scheveningen
– 17 t/m 19 februari: vakantiepark Kijkduin
– 27 februari t/m 3 maart: midweek “hof van Sakse” (nog 2 plekken beschikbaar).
Maart
– 10 t/m 12 maart: woontrain- logeerweekend Scheveningen
– 24 t/m 26 maart: vakantiepark Kijkduin
April
– 7 t/m 9 april: woontrain- logeerweekend Scheveningen
– 21 t/m 23 april: logeren op een vakantiepark in omgeving Den Haag
Mei
– 1 t/m 5 mei: midweek Disneyland Parijs (nog 1 plek voor een jongen beschikbaar)
– 12 t/m 14 mei: woontrain- logeerweekenden Scheveningen
– 26 t/m 28 mei: logeren op een vakantiepark in omgeving Den Haag
Juni
– 9 t/m 11 juni: woontrain- logeerweekend Scheveningen
– 23 t/m 25 juni: logeren op een vakantiepark in omgeving Den Haag