Per half mei 2022 zal Mise en scene Hulpverlening verhuizen naar een andere locatie in Scheveningen, namelijk naar het Geuzenkwartier (vlakbij de tweede haven van Scheveningen). Mise en scene Hulpverlening zal dan een dubbel bovenhuis betreden, met extra kamers en een dakterras. Beneden gaat er flink verbouwd worden om de woonkamer te verruimen, zodat er (als er vier jongeren komen logeren) iets meer ruimte is, waardoor een groot gedeelte van het gespaarde geld op zal gaan aan de verbouwingskosten van de benedenverdieping.
Deze verbouwing zal door mijzelf bekostigd worden, ook omdat de eerste verdieping de verdieping is waar ik zelf woon en slaap. De tweede verdieping zal helemaal ingericht worden voor de logeerweekenden en individuele begeleiding van de jongeren.

MEER RUIMTE IS MEER RUST

Er zijn 3 slaapkamers boven, waarvan er 2 structureel als logeerkamer zullen worden ingericht. De derde slaapkamer zal een relax (snoezel) en werkruimte worden voor de jongeren. Hier kunnen jongeren werken aan (individuele) doelen, huiswerk maken, maar ook hun rust vinden door te chillen of te snoezelen. Ook zal er een bed komen in de relaxruimte, waardoor er eventueel een extra slaapkamer gecreëerd is, mocht dat nodig zijn vanwege de groepssamenstelling. Er zijn een aantal dingen die moeten gebeuren om deze plekken zo prettig mogelijk in te richten voor de jongeren: nieuwe laminaat, waar mogelijk een (snoezel)bad in de badkamer (veel jongeren vinden daarin hun rust en deze wordt door hen dan ook veelvuldig gebruikt), snoezel/ relax materiaal om de relaxkamer in te richten, een extra bed voor in de relaxruimte en een van de slaapkamers. 

HELPENDE HANDEN NODIG:

Geld wat over is zal gebruikt worden voor extra materiaal voor de individuele dagbesteding en, t.z.t., het realiseren van een moestuin in Den Haag, zodat er ook met jongeren buiten gewerkt kan worden.
Omdat mijn eigen geld vooral gaat zitten in het verbouwen van de verdieping waar ikzelf ook woon en slaap, kan ik jullie hulp goed gebruiken voor het realiseren van de ruimtes voor de jongeren. Ben jij bijvoorbeeld een goede klusser, ken jij een handige vrijwilliger, heb jij een onderneming die haar hierbij kan ondersteunen, wil jij materiaal leveren of een gift doen? Namens mijzelf, logeetjes en de ouders: SUPERBEDANKT!

WAT KRIJG JIJ ERVOOR TERUG?

  • Tot een bijdrage van € 75,- ontvang je onze eeuwige dank.
  • Vanaf een bijdrage van € 75,- ontvang je een, door de jongeren gemaakte en geschreven, bedank kaart.
  • Vanaf een bijdrage van € 150,- bakken de jongeren een lekkere taart voor je.
    Deze komen we brengen of is zelf op te halen op de nieuwe locatie, zodat je met eigen ogen de nieuwe plek kan bewonderen.

Maar uiteraard zijn wij met elke donatie heel erg blij!